7.5.2024. 16:28
0
Ovo su imena osumnjičenih za pranje novca od kojih su zaplijenjene nekretnine na Stupu: Oduzeta im imovina u iznosu od 2,4 miliona KM
Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu danas su u sklopu operativne akcije "Bulevar", na području Srednjobosanskog kantona realizovali pretrese stambenih i poslovnih objekata i pokretnih stvari na 11 lokacija dok je pretres na dvanaestoj lokaciji još u toku.

Kako portal Avaza nezvanično saznaje, osumnjičeni u ovoj akciji su Jure Miletić, vlasnik firme "AC Juro“, Marijana Miletić, Danica Miletić, Pero Čalić, Mijo Miletić, Ragib Emšo, Sonja Mlakić, Ankica Čalić, Ivan Miletić, Anja Vidović, Leonarda Prskalo, Darija Vrebac, Marija Vrebac i Ivica Vidović.

Oni su osumnjičeni za krivično djelo pranje novca. Oduzima im se imovina za koju se sumnja da je pribavljena krivičnim djelom u iznosu od 2,4 miliona KM.

Hapšenja su provedena na području Kiseljaka, Viteza, Zenice i Sarajeva. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.