18.5.2024. 10:43
0
Adem Ljajić u alkoholisanom stanju napravio pravi skandal u Beogradu: "Sve ću vas pobiti kao paščad"
Fudbaler Adem Ljajić napao je recepcionara u beogradskom hotelu u kojem je smješten tako što ga je uhvatio za kragnu i prijetio mu batinama.

Adem Ljajić (1991) je sa još jednim "NN licem" ušao u jedan beogradski hotel u vidno alkoholisanom stanju, htjeli su da uđu u bar, ali im je recepcioner rekao da isti ne radi nakon čega je Adem samoinicijativno ušao u šank. Vrijeđao je potom recepcionara i uz prijetnje ga uhvatio za revere, javljaju srbijanski mediji.

Uslijedila je prijava policiji, a onda se nastavio haos u režiji Ljajića, prvo je odbio da organima reda pokaže ličnu kartu… Za vrijeme privođenja prijetio je patroli "da ih je vidio i da će ga zapamtiti", a po dolasku u policijsku stanicu pretio je riječima "Sve ću vas pobiti kao paščad".

Ljajić se u ovom hotelu nalazi sa fudbalerima Novog Pazara koji danas igraju meč Super lige Srbije u Pančevu. Očito je pred utakmicu imao burnu noć nekadašnji reprezentativac Srbije.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.