vijesti

Objavljeno: 03.06.2012
Nesreća na putu Doboj – Sarajevo

Trupac pao sa prikolice kamiona i ubio vozača automobila

Foto:Ilustracija
Vozač automobila "ford fiesta" čiji su inicijali  S. D. (53) poginuo je večeras u saobraćajnoj nesreći  na magistralnom putu Doboj - Sarajevo, potvrđeno je iz dobojskog Centra javne bezbjednosti.

Dežurni operativni CJB Doboj potvrdio je "Srni" da se nesreća dogodila u 18.55 sati kada je  sa  kamiona "mercedes" pukao spoj sa prikolicom, natovarenom  trupcima.

Nakon toga  je na "fijestu"  pao trupac i nagnječio vozilo, a vozač, čiji su inicijali S.D. zadobio teške povrede od kojih je umro.

On je naveo da se kamion kretao iz pravca Sarajeva, a "fiesta" iz suprotnog pravca.

Nesreća se dogodila u mjestu Makljenovac, naseljeno mjesto Vile, gdje je saobraćaj u prekidu, a uviđaj i dalje obavljaju pripadnici CJB Doboj i okružni tužilac.

Nastradali vozač "fieste" S.D. je iz mjesta Mravići u federalnoj opštini Doboj-Jug, a kamionom je upravljao P.E. (31) iz Kaknja.

Auto-moto klub BiH je saopštio večeras da je zbog prevrtanja teretnog vozila potpuno obustavljen saobraćaj na magistralnom putu M-17 Maglaj - Doboj kod mjesta Karuše.



(Izvor: Srna)

Komentariši
Komentariši na facebook-u

Podijeli na Twitter-u

Lajkuj članak
Komentariši članak


Komentari ( 0 )
Trenutno nema odobrenih komentara za ovaj članak!
Copyright © 2015 Source d.o.o. KontaktArhiva Cjenovnik Oglašavanja
Svi foto i video sadržaji su predhodno javno objavljeni putem Youtuba ili ostalih internet medija. Ako bilo koji sadržaj objavljen sa naše strane krši Vaša autorska prava molimo da nam javite na redakcija@source.ba radi uklanjanja sadržaja.
All photo and video content as previously publicly disclosed through YouTube or other Internet media. If any content posted by us infringes your copyright, please let us know at redakcija@source.ba to remove content.