vijesti

Objavljeno: 23.06.2013
Porodica pobjegla sa malom djecom

Zmijsko leglo u porodičnoj kući

Vatrogasna jedinica Velika Kladuša u petak, 21. juna je imala jednu intervenciju koja je trajala od 19  do 22 sata, javlja Radio Velika Kladuša, a prenosi Krajina.ba.

Prema riječima dežurnog vatrogasca Sadikovića u 19 sati Vatrogasnoj jedinici za pomoć se obratila porodica Okić iz Drenovca, a vezano za pojavu većeg broja zmija u njihovoj porodičnoj kući. Izlaskom na teren, pripadnici Vatrogasne jedinice su u kući ove porodice, koja je starije gradnje, pronašli leglo zmija i tom prilikom uspjeli su ukloniti jednu, dok su ostale, kako je istakao Sadiković za RVK, ostale sakrivene u zidovima i podovima kuće.

Zbog ovog nesvakidašnjeg a opasnog slučaja porodica Okić je sa četvero male djece privremeno iseljena iz kuće, a o ovom slučaju je obaviještena Policijska stanica i JU Centar za socijalni rad Velika Kladuša radi pronalaska adekvatnog smještaja djece. Iako je uočen veći broj zmija, na svu sreću ovaj događaj nije rezultirao ujedom niti jednog člana ove porodice, kao niti pripadnika Vatrogasne jedinice.

(VIDEO: Krajiške nezavisne sedmične novine ReprezenT)

Komentariši
Komentariši na facebook-u

Podijeli na Twitter-u

Lajkuj članak
Komentariši članak


Komentari ( 2 )
Copyright © 2015 Source d.o.o. KontaktArhiva Cjenovnik Oglašavanja
Svi foto i video sadržaji su predhodno javno objavljeni putem Youtuba ili ostalih internet medija. Ako bilo koji sadržaj objavljen sa naše strane krši Vaša autorska prava molimo da nam javite na redakcija@source.ba radi uklanjanja sadržaja.
All photo and video content as previously publicly disclosed through YouTube or other Internet media. If any content posted by us infringes your copyright, please let us know at redakcija@source.ba to remove content.