ona

Objavljeno: 30.10.2012
Zahtjevi dama...

Kako se ukrašava ženska intimna zona?!

Foto:Ilustracija
VAJAZZLING
To je modni trend u ukrašavanju ženskih intimnih dijelova. Poslije depilacije intimno područje prema željama vlasnice ukrašava se dijamantima i kristalima koji se lijepe na kožu.

FARBANJE
Farbanje stidnih dlaka u posljednje vrijeme je sve popularnije - jedne se na ovaj potez odlučuju radi prikrivanja sijedih, a druge žele da iznenade partnera.

BRAZILSKA DEPILACIJA
Brazilska depilacija je depilacija bikini zone, odnosno cijele vulve, posebnim gustim voskom.

PIRSING
Dame se ponekad odlučuju i da svoje intimno područje ukrase stavljanjem pirsinga koji se obično nalazi na klitorisu, a može biti i na usnama ili međici, piše zena.rs.

GENITALNA ESTETSKA HIRURGIJA
Hirurške promjene ženskih genitalija su još jedan trend, a uključuju skraćivanje i oblikovanje usana, klitorisa i zatezanje vagine.

Komentariši
Komentariši na facebook-u

Podijeli na Twitter-u

Lajkuj članak
Komentariši članak


Komentari ( 0 )
Trenutno nema odobrenih komentara za ovaj članak!
Copyright © 2015 Source d.o.o. KontaktArhiva Cjenovnik Oglašavanja
Svi foto i video sadržaji su predhodno javno objavljeni putem Youtuba ili ostalih internet medija. Ako bilo koji sadržaj objavljen sa naše strane krši Vaša autorska prava molimo da nam javite na redakcija@source.ba radi uklanjanja sadržaja.
All photo and video content as previously publicly disclosed through YouTube or other Internet media. If any content posted by us infringes your copyright, please let us know at redakcija@source.ba to remove content.