vijesti

Objavljeno: 19.04.2010
Hapšenja zbog zlostavljanja životinja

Farma za bolesni seks sa životinjama

U američkoj saveznoj državi Washington uhapšen je jedan muškarac osumnjičen da je vodio biznis zlostavljanja životinja koji je privlačio ljude iz cijelog svijeta.

Douglas Spink je u šumama u blizini kanadske granice otvorio farmu na koju su ljudi dolazili i životinjama radili stvari koje je teško opisati, saopštili su agenti FBI-a. Među seks turistima je i 51-godišnji Stephen Clarke iz Engleske, koji je sada u zatvoru zbog seksualnog zlostavljanja životinja.

FBI je upao na imanje, tražeći Spinka, čovjeka koji je vodio ovu operaciju i na svoju web stranicu postavljao snimke silovanja i mučenja životinja. Tom prilikom, zaplijenjene se desetine konja i pasa, od kojih su neki bili u tako lošem stanju, da su morali biti uspavani. Pronađeni su i miševi premazani vazelinom, sa odsječenim repovima i zavezanim udovima.

"Mislili smo da smo sve vidjeli za 36 godina rada", rekao je okružni šerif Bill Elfo.

Mediji prenose da je Spink, nekadašnji milioner, pod uslovnom kaznom zbog trgovine kokainom. Uhapšen je zbog kršenja uslovne, a nije poznato koje će mu se još optužbe staviti na teret kada se u petak pojavi pred sudom.

Komentariši
Komentariši na facebook-u

Podijeli na Twitter-u

Lajkuj članak
Komentariši članak


Komentari ( 0 )
Trenutno nema odobrenih komentara za ovaj članak!
Copyright © 2015 Source d.o.o. KontaktArhiva Cjenovnik Oglašavanja
Svi foto i video sadržaji su predhodno javno objavljeni putem Youtuba ili ostalih internet medija. Ako bilo koji sadržaj objavljen sa naše strane krši Vaša autorska prava molimo da nam javite na redakcija@source.ba radi uklanjanja sadržaja.
All photo and video content as previously publicly disclosed through YouTube or other Internet media. If any content posted by us infringes your copyright, please let us know at redakcija@source.ba to remove content.