vijesti

Objavljeno: 18.04.2013
Povrijeđeni nije u životnoj opasnosti

Mojmilo: Pucao, pa potom nogom šutao žrtvu

Komentariši
Komentariši na facebook-u


Podijeli na Twitter-u


Lajkuj članak
Danas se u sarajevskom naselju Mojmilo, na Trgu Barcelone, oko 11 sati i 50 minuta dogodila pucnjava, a u pucnjavi je povrijeđen J.J. (1975). Iz MUP-a KS su nam potvrdili da je jedna osoba povrijeđena, te je upućena na KCUS.

Kontaktirali smo Biljanu Jandrić, glasnogovornicu KCUS-a, koja je za naš portal istakla:

"U 11:56 sati na KCUS je stigao J.J., rođen 1975. godine, koji ima prostrijelnu ranu desne natkoljenice. Njegovi vitalni parametri su uredni, te je prebačen na Kliniku za ortopediju i traumatologiju gdje će biti hospitaliziran".

Kako nezvanično saznajemo, osoba incijala H.G. (1988) je pucala u J.J. na Trgu Barcelone. Kako ističu očevici, čula su se tri pucnja, a spomenuti H.G. je potom prišao J.J. koji je ležao na zemlji i udario ga u glavu.

Komentariši članak


Komentari ( 0 )
Trenutno nema odobrenih komentara za ovaj članak!
19.04.2013

Godinjak teško ranio Jasenka Jahića - Zbog pucnjave na Mojmilu uhapšen Haris Godinjak

18.04.2013

Pucnjava u sarajevskom naselju Mojmilo - Još jedan napadač od ranije poznat policiji

18.04.2013

Muškarac zadobio prostrijelnu ranu - Pucnjava na Mojmilu, jedna osoba povrijeđena

Copyright © 2015 Source d.o.o. KontaktArhiva Cjenovnik Oglašavanja
Svi foto i video sadržaji su predhodno javno objavljeni putem Youtuba ili ostalih internet medija. Ako bilo koji sadržaj objavljen sa naše strane krši Vaša autorska prava molimo da nam javite na redakcija@source.ba radi uklanjanja sadržaja.
All photo and video content as previously publicly disclosed through YouTube or other Internet media. If any content posted by us infringes your copyright, please let us know at redakcija@source.ba to remove content.