Source.ba - Teleći bubrezi u umaku
gastro

Objavljeno: 19.07.2012
Recept dana

Teleći bubrezi u umaku

Foto:coolinarika.com
Sastojci:

dva teleća bubrega
50g maslaca ili margarina
dvije kašike senfa
150ml vrhnja
malo soli
malo bibera

Priprema:

Teleće bubrege očistiti, narezati na kocke i ispržiti na maslacu. Zaliti s malo vode i dobro izmiješati.

Zatim napraviti mješavinu vrhnja i senfa pa preliti bubrege i posoliti i pobiberiti.

Bubrege dinstati još 2-3 minute i poslužite s pečenim ili kuhanim krompirom.

Komentariši
Komentariši na facebook-u

Podijeli na Twitter-u

Lajkuj članak
Komentariši članak


Komentari ( 0 )
Trenutno nema odobrenih komentara za ovaj članak!
Copyright © 2014 Source d.o.o. KontaktArhiva Cjenovnik Oglašavanja
Svi foto i video sadržaji su predhodno javno objavljeni putem Youtuba ili ostalih internet medija. Ako bilo koji sadržaj objavljen sa naše strane krši Vaša autorska prava molimo da nam javite na redakcija@source.ba radi uklanjanja sadržaja.
All photo and video content as previously publicly disclosed through YouTube or other Internet media. If any content posted by us infringes your copyright, please let us know at redakcija@source.ba to remove content.