barcode

Objavljeno: 07.11.2010
Turski proizvođač namještaja otvorio svoj 90. salon

Bellona od sada i u Sarajevu

U Sarajevu je otvoren prvi Bellona salon u BiH. Riječ je o poznatom turskom brandu na polju namještaja, čiji kvalitet su prepoznali mnogi, pa ne čudi činjenica da je ovo 90. salon Bellone koji je otvoren izvan Turske.

Ovaj prodajni centar koji se prostire na više od 2400 m² zajednička je investicija dvije grupacije, Boydak gruapcije iz Turske i Almy Grupacije iz BiH. Prema riječima vlasnika Almy grupacije Ismeta Begića radi se o jednoj od najvećih investicija na području Kantona Sarajevo u ovoj godini, i siguran je da će Bellona svojom kvalitetom i cijenama steći veliki broj klijenata u BiH.

Bellona koristi najmodernije tehnologije u proizvodnji namještaja, ali i pratećih stvari kao što su posteljine, anatomski jastuci, jorgani, te parmanentno slijedi svjetske trendove. Posebnost ovog salona je i jedinstvena garancija na namještaj, koja će svakako biti dodatni motiv kupcima da se odluče upravo za Bellonu.

Bellona je od sada mjesto u kojem će te naći sve za vaš dom.
Komentariši
Komentariši na facebook-u

Podijeli na Twitter-u

Lajkuj članak
Komentariši članak


Komentari ( 2 )
Copyright © 2015 Source d.o.o. KontaktArhiva Cjenovnik Oglašavanja
Svi foto i video sadržaji su predhodno javno objavljeni putem Youtuba ili ostalih internet medija. Ako bilo koji sadržaj objavljen sa naše strane krši Vaša autorska prava molimo da nam javite na redakcija@source.ba radi uklanjanja sadržaja.
All photo and video content as previously publicly disclosed through YouTube or other Internet media. If any content posted by us infringes your copyright, please let us know at redakcija@source.ba to remove content.