ona

Objavljeno: 07.04.2012
Ako vjerujete u horoskop

Evo kako osvojiti Strijelca, Ribu, Raka...

Dopada vam se neki dečko već duže vrijeme, ali ne znate kako da mu priđete? Prvo saznajte njegov horoskopski znak!

Ovan: Ponašajte se kao da je centar sveta. Kada ste u njegovom društvu, neka vam on bude najvažniji na svijetu. Kontakt očima i inteligentna konverzacija obezbjediće vam svu njegovu pažnju. Ali, nemojte da viđanja predugo traju, stavite mu do znanja da imate život.

Bik: Neka njegova čula uživaju. Bikovi su prije svega vizuelni, čulni tipovi. Dakle: sjajna, svilenkasta kosa, nježan dodir ruke i miris vanile.

Blizanci: Zavedite ga pričom. Muškarci rođeni u ovom znaku padaju na inteligentne žene koje su u stanju da vode suvisle razgovore o različitim temama. I naravno, žene koje znaju kad je vrijeme da prestanu sa pričom.

Rak: Nježnosti neće odoljeti. Uprkos tome što muškarci rođeni u ovom znaku umiju da budu tvrdoglavi, zapravo su veoma osjećajni i čeznu za nježnošću. Oni žele pored sebe ženu kojoj mogu da vjeruju, pažljivu, osećajnu...

Lav: Okrenite stvari na šalu. Lavovi su karizmatični, i kad su oni u pitanju, neće vam biti dovoljne samo ljepota, pamet i obrazovanje. Oni žele pored sebe ženu koja ima duha, sa kojom mogu da se smiju.

Djevica: Budite fina djevojka uz poneki pogled koji nagovještava i drugu stranu vaše prirode. Muškarce rođene u ovom znaku odbijaju žene koje svoj seksepil ističu u prvi plan. Oni žele damu koja je suosjećajna, moralna, ali i ženu koja ume da uživa u životu.

Vaga: Pada na stil. Možda on neće uvijek biti skockan od glave do pete, ali definitivno pored sebe želi ženu od stila. Dakle, ne nekoga ko prati modu po svaku cijenu, već ženu koja zna da iznese ono što je odabrala.

Škorpija: Nemojte se stidjeti đavolice u sebi. Muškarac rođen u ovom znaku razumije magijsku snagu ljubavi i spreman je da joj se prepusti.

Strijelac: Pokažite da ste zainteresovani, a onda nestanite. Strijelčevi uživaju u igri zavođenja, ako im se učini da ste lak plen, nećete mu biti interesantni. Stavite mu do znanja da je vaša ljubav rijedak i dragocijen dar, i da treba da bude sretan ako vas osvoji.

Jarac: Opušteno, ali ne i dosadno. Jarčevi su najčešće momci tradicionalnih shvatanja, koji žele djevojku koja će se uklopiti u ulogu koju žene imaju u njegovoj porodici generacijama.
Vodolija: Prijatelji prije svega, ali... Prijatelji koji se ljube. Vodolije nije lako razumjeti, jer često zamagljuju granicu između prijateljstva i ljubavi. Najbolje je da krenete kao drugari, i vidite kako će se stvari razvijati.

Ribe: Vi ste njegova sudbina. Muškarci rođeni u ovom znaku žele uz sebe ženu koja će se savršeno uklopiti u njihovu životnu priču. On će biti potpuno očaran svim slučajnostima koje ukazuju na to da ste vas dvoje srodne duše.

Komentariši
Komentariši na facebook-u

Podijeli na Twitter-u

Lajkuj članak
Komentariši članak


Komentari ( 0 )
Trenutno nema odobrenih komentara za ovaj članak!
Copyright © 2015 Source d.o.o. KontaktArhiva Cjenovnik Oglašavanja
Svi foto i video sadržaji su predhodno javno objavljeni putem Youtuba ili ostalih internet medija. Ako bilo koji sadržaj objavljen sa naše strane krši Vaša autorska prava molimo da nam javite na redakcija@source.ba radi uklanjanja sadržaja.
All photo and video content as previously publicly disclosed through YouTube or other Internet media. If any content posted by us infringes your copyright, please let us know at redakcija@source.ba to remove content.