on

Objavljeno: 30.03.2010
Ne dopustite da vas iznevjeri

Mali trikovi za veliki učinak

Ponekad jednostavno neće, uopšte nas ne sluša ili je totalno neposlušna. Malo hoće, malo neće, a ponekad je više meka nego tvrda. Međutim, na erekciju itekako možete uticati.

Jedite kupine

Kupine su veoma moćno oružje kada je erekcija u pitanju. Najlakši način jeste da za doručak konzumirate marmeladu ili džem od kupine. Ovo voće sadrži jake antioksidante koji štite naše tijelo od slobodnih radikala. Vaš krvotok počinje bolje raditi, a za dobru erekciju je prokrvljenost veoma važna.

Zabrana pušenja

Pušenje ne samo da povećava rizik od srčanih oboljenja i karcinoma pluća, nego može negativno uticati i na vašu erekciju. Pušenje povećava rizik od začepljenih arterija za čak 50%, što, naravno, može dovesti do problema s erekcijom.

Budite opušteni

Odmor nije dobar samo za vaše psihičko zdravlje, nego i za seksualni život. Nemojte uvijek i svugdje žuriti, nego se opustite. To će dobro doći vašoj erekciji.

Hrkanje

Hrkanje je znak mogućih problema s erekcijom. Uhvatite se u koštac s ovim problemom. Brojni su načini kojima možete smanjiti ili u potpunosti ukloniti hrkanje.

Navalite na čokoladu


Dovoljno je dnevno konzumirati 45 g gorke čokolade, koja je odlična za dotok krvi u sve dijelove tijela.

Pazite na kilograme

Debljina može znetno uticati na rad vaših hormona. Zbog prekomjerne težine se smanjuje nivo testosterona, što otežava stvaranje potrebne erekcije. Zato pazite na ishranu i bavite se sportom.

Moćna akupunktura

Postojeći problemi s erekcijom možete riješiti uz pomoć terapija akupunkture.

Vježbe za jaču erekciju

Najbolja vježba za bolju erekciju je stezanje mišića koje inače koristite za kontrolisanje uriniranja. Stiskajte 18 puta mišiće po 10 minuta.

Lijekovi

Ako zaista ništa ne pomaže, porazgovarajte sa svojim liječnikom, koji vam može prepisati određene lijekovi koji zaista mogu biti učinkoviti.

Komentariši
Komentariši na facebook-u

Podijeli na Twitter-u

Lajkuj članak
Komentariši članak


Komentari ( 0 )
Trenutno nema odobrenih komentara za ovaj članak!
Copyright © 2015 Source d.o.o. KontaktArhiva Cjenovnik Oglašavanja
Svi foto i video sadržaji su predhodno javno objavljeni putem Youtuba ili ostalih internet medija. Ako bilo koji sadržaj objavljen sa naše strane krši Vaša autorska prava molimo da nam javite na redakcija@source.ba radi uklanjanja sadržaja.
All photo and video content as previously publicly disclosed through YouTube or other Internet media. If any content posted by us infringes your copyright, please let us know at redakcija@source.ba to remove content.