filmofil

Objavljeno: 29.01.2013
Nova indijska serija

Hayat TV: Premijera serije Priya večeras u 19:55

"Priya" je indijska televizijska dramska serija, produkcijski u potpunosti različita od dosadašnjih indijskih serija koje se emituju na malim ekranima u BiH, jer će vas ova serija inspirisati za velike životne stvari.

Zasnovana na hindu romanu "Patrani", priča je o braku između dvoje ljudi koji su potpuni stranci. Priya je sretna, uspješna i bezbrižna žena u ranim tridesetim, koja nije sigurna želi li se ikada udati. Predaje na fakultetu i zadovoljna je svojim ugodnim životom. Ram Kapoor je tajkun u ranim četrdesetim, bezobzirni biznismen koji smatra da mu je kasno za brak.

Ovaj bogataš ne sluti šta će mu se dogoditi...  Kao što sudbina zna da se poigra, tako će se Priya i Ram susresti zahvaljujući manjoj saobraćajnoj nesreći koja je više štete nanijela njihovom egu, nego vozilima. Slijedi čitav niz prepirki i razmirica, no sudbina ima druge planove za njih… Hoće li se zaljubiti? Da biste dobili odgovor, gledajte premijeru serije "Priya" večeras u 19:55h.

Sony Entertainment Television India s ovom serijom bio je na 2. mjestu. Snimana je u Mumbaiju, u Indiji, a dio epizoda snimljen je u Sydneyu i u Dubaiju. Kao specijalni gost u jednoj od epizoda pojavljuje se Ronit Roy, indijski glumac koji tumači glavnu ulogu u najgledanijoj telenoveli "Bandini". Priya se emituje i na Sony Entertainment Televiziji u Singapuru, u Africi, Velikoj Britaniji, SAD-u i u Australiji, a u BiH, ekskluzivno u programu Hayat TV-a.

Serija je proglašena kao apsolutni hit po mnogim news kanalima, novinama, forumima i blogovima. Postigla je nevjerovatan uspjeh od premijere i jedna od najgledanijih u 2011. godini. Glavni likovi serije osvojili su svoje prve nagrade zahvaljujući upravo ulogama u ovoj seriji. "Priya" je osvojila više od 20 prestižnih nagrada u Indiji u različitim kategorijama.

U srcu mistične, tradicionalne Indije ova žena usudila se prkositi pravilima. No Priya, kao ni Ram nisu bili spremni na ljubav veću od života, ali život im je priredio iznenađenje. Tamo gdje se ljubav susreće sa preprekama, a sudbina piše izuzetnu priču, nalazi se... Priya, čiju premijeru gledamo večeras u 19:55h.

Komentariši
Komentariši na facebook-u

Podijeli na Twitter-u

Lajkuj članak
Komentariši članak


Komentari ( 0 )
Trenutno nema odobrenih komentara za ovaj članak!
Copyright © 2015 Source d.o.o. KontaktArhiva Cjenovnik Oglašavanja
Svi foto i video sadržaji su predhodno javno objavljeni putem Youtuba ili ostalih internet medija. Ako bilo koji sadržaj objavljen sa naše strane krši Vaša autorska prava molimo da nam javite na redakcija@source.ba radi uklanjanja sadržaja.
All photo and video content as previously publicly disclosed through YouTube or other Internet media. If any content posted by us infringes your copyright, please let us know at redakcija@source.ba to remove content.