28.2.2017. 13:45
9
"Ko god je na budžetu nema pravo da s*re na državu, jer si ti na budžetu buraz"
Nema osobe na Balkanu koja ne zna za Šemsudina Poplavu, mnogima omiljenog lika iz popularne serije "Naša mala klinika". Ko zna da li bi se ovaj lik danas uopšte spominjao da ga nije utjelovio jedan od najboljih bh. glumaca Enis Bešlagić.

Uvijek optimističan i veseo i u privatnom životu. Upravo takav stav u mnogome mu je pomogao da kroz Šemsin lik prenese veliku dozu bosanskog humora, koji je poznat širom regiona.

Osim svog glumačkog umijeća, Enis je veliki humanista, a samo zahvaljujući svojoj upornosti i ljubavi prema glumi, postao je ono što jeste. Iza njega nikada nije stajala nikakva politička partija, pa je danas kako kaže "slobodan čovjek", jer mu život ne zavisi od tuđe pomoći.

Ekipa Source portala razgovarala je sa ovim glumcem o njegovim najdražim ulogama,
humanitarnom radu, političkoj situaciji u BiH, a saznajte kako on doživljava 1. mart, Dan nezavisnosti BiH.

Cijeli razgovor pogledajte u videu.

Novinar: Admir Oručević
Snimatelji: Ramiz Uzunović i Alen Alilović
Montažer: Ramiz Uzunović

Korišteni snimci: Youtube

9
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.