14.4.2017. 14:21
14
Prije su Pitari i Manijaci zajednički bodrili Sarajevo i Željezničar: Đilda je sa šalom Želje navijao za Saraj'vo protiv Dinama
Vječiti rivali FK. Sarajevo i FK. Željezničar na dan derbija spajaju svoje vijerne navijače. Mnogi od njih bezrezervnu podršku svojim ljubimcima pružaju tokom cijele sezone.

Međutim, malo je onih koji historiju ova dva sarajevska kluba znaju kao Mehmedalija Zilić zvani Meša. Godinama je Meša kupovao razne sportske časopise, čuvao novinske odlomke, fotografije kako bi svoju ljubav prema fudbalu mogao arhivirati u velike  albume koji danas imaju neprocjenjivu vrijednost, naravno najviše se fokusirao na Željezničar i Sarajevo.

Ipak, kako nam je otkrio njegovo srce pripada bordo boji, dok za Željezničar nema posebnih emocija.

Razogovor sa Mehmedalijom Zilićem pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj: Razmiz Uzunović
Montažer: Emir Preljević

14
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.