29.4.2017. 13:05
7
Portparol Edina Džeke: Svaka zemlja bi bila ponosna da ima Edina, samo se mi trudimo da ga vratimo u kaljužu
Sportski novinar Oslobođenja, PR Edina Džeke, Mirze Teletovića, Damira Džumhura, Muhameda Bešića, analitičar UEFE, sve su to poslovi koji se vežu za jednog čovjeka, a riječ je o Jasminu Ligati.

Kada vidimo sve poslove kojima se Jasmin bavi, sasvim je sigurno da je njegov radni dan jako dug i naporan.

Međutim, kako nam je otkrio, svoje poslove radi s osmijehom, jer osmijeh je bitan faktor koji mu pomaže da uvijek nađe najbolje rješenje, čak i u onim na izgled bezizlaznim situacijama.

Osim o novinarskom poslu, ekipa Source portala sa Jasminom je razgovarala o njegovom odnosu sa kapitenom nogometne reprezentacije BiH Edinom Džekom. Ovom prilikom nam je otkrio kako Džeko reaguje negativne komentare koji se nekada plasiraju na njegov račun.

 
Razgovor možete pogledati u video prilogu.

 

Novinar: Admir Oručević

Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.