29.5.2017. 15:07
1
Bivši skinhead na Grbavici: U tučama nisam imao povreda, samo sam jednom izgubio prednji zub
Postoje mnogi zaljubljenici u fudbal, ali malo je onih kao što je to naš sagovornik Alan Prickett, Velšanin koji je Evropu prošao uzduž i porpijeko samo kako bi gledao utakmice.

Putovanja iz zemlje u zemlju sa sa sobom su naosila različita iskustva, a kako nam je rekao svoje životne avanture počeo je u ranoj mladosti.

"Rođen sam da volim fudbal, bio sam u svim zemljama Evrope, obišao sam šest zemalja Južne Amerike, zemlje Bliskog Istoka. Ali opet idem dalje, jer mnogo toga treba tek da posjetim", izjavio je Alan.

Razgovor sa ovim Velšaninom možete pogledati u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.