4.1.2018. 17:22
0
"Težak je ovo 'hljeb', uvijek ima dušmana. Gledali su me drugim očima samo zbog mog pasoša ili religije"
Dvadesetpetogodišnji Adi Mehremić je najnovije pojačanje FK Željezničar. U svojoj dosadašnjoj karijeri promijenio je veliki broj klubova i stekao značajno nogometno iskustvo.

"Moram priznati da mi je srce stvarno ispunjeno dolaskom u Želju. Velika čast, zadovoljstvo, ali i obaveza što ću nositi Plavi dres i grb na prsima. Želim opravdati očekivanja svih što vjeruju u mene", izjavio je Mehremić odmah nakon što je stavio svojoj potpis na ugovor kojim se obavezao na vjernost klubu iz Doline ćupova do kraja naredne sezone.

Ekipa Source portala razgovarala je sa novim promotivcem Željezničara, a cijeli razgovor možete pogledati u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.