26.1.2018. 17:40
7
"Moja djeca rado viđaju svoje očeve. Dobijala sam najbrutalnije i najbezobraznije komentare i poruke koje su uglavnom pisali slabići"
Posebna harizma, vedar duh, sve je ono što krasi voditeljicu Pink televizije Tanju Đurović.

Tanja već šestu sezonu za redom uspješno vodi emisiju 'S Tanjom na Ti', u kojoj je do sada ugostila veliki broj poznatih ličnosti iz BiH, kao iz regiona.

Ovoga puta pred kamerom Source portala, Tanja je zamijenila ulogu, pa je kao naš sagovornik razgovarala o svojoj emisiji i gostima o kojima je otvoreno pričala. 

Priznala nam je da je bilo gostiju u njenoj emisji sa kojima se dobro znala 'napatiti' kako bi od njih dobila odgovor koji očekuje.

Šta je to što ovu voditeljicu čini sretnom, a zbog čega se najviše nervira, saznajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

 
7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.