16.3.2018. 13:33
12
"Nanijela je veliku psihičku štetu meni i mojoj porodici, morali smo se odseliti iz Vogošće. Samo želim da me više pusti na miru"
Protekle godine pisali smo o slučaju "zlostavljanja" maloljetnog dječaka iz Vogošće. Naime, Adaleta Morić se požalila našoj redakciji kako je njen sin zlostavljan pune dvije godine od strane ženske osobe.

Priču o ovoj majci možete pogledati na sljedećim linkovima:

http://www.source.ba/clanak/Merima/447912/Majka-iz-Sarajeva-ocajna--Zlostavljaju-mi-dijete-dvije-godine-a-policajac-mu-je-zaprijetio-da-ce-ga-napiti-benzinom-i-zapaliti

http://www.source.ba/clanak/Merima/449303/Tukli-joj-dijete-i-prijetili-da-ce-zavrsiti-kao-Denis-ili-Mahir--Sin-mi-je-rekao-mama-samo-se-vrati-ziva-nemoj-da-tebi-urade-ono-sto-rade-meni

Žena koja je prema riječima Adalete Morić zlostavljala njenog sina dvije godine je Melisa Rahmanović. Kao što je poznato cijeli slučaj završio je na Općinskom sudu u Sarajevu, koji je 6. marta ove godine, oslobodio odgovornosti i krivnje Melisu Rahmanović u pet tačaka koji su joj se stavljali na teret.

Melisa Rahmanović se do sada nije oglašavala u medijima po pitanju ovog slučaja, nego se tek nakon što je Općinski sud donio nepravomoćnu odluku koja ide u njenu korist, obratila  našem portalu, kako bi ispričala svoju stranu priče.

Ovom prilikom razgovarali smo i sa njenim advokatom Aleksandrom Remićem, a cijeli razgovor možete pogledati u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević

12
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.