27.3.2018. 10:17
7
"Radije bih izabrao propast svoje karijere, nego da snimim duet sa tamo nekim MC-ijem"
Pjevač Sead Hamzić, poznatiji kao Sejo Boy, govorio je za Source portal.

Ovaj pjevač nekada je žario i palio na bh. muzičkoj sceni. Međutim, nova vremena donijela su i nove  muzičke trendove, pa je Sejo kao veliki broj pjevača u našoj zemlji malo "povukao ručnu", mada kako kaže, nikada nije prestao da se bavi muzikom.

Priznaje da vremena nisu ista kao što su bila prije 10-ak godina. Mnogo manje je diskoteka i klubova koji organizuju dobre svirke.

"Kada sam 2005. godine snimio pjesmu 'Hoću na tvoje rame' pravila su bila skroz drugačija. Tada se znalo ko ima hit on radi, važi za nekoga", izjavio je  Sejo.

Cijeli razgovor sa ovim pjevačem pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.