29.3.2018. 16:02
10
Kako je Amel Sejfović podnio presudu od 14,5 godina zatvora?
Advokat Amela Sejfovića Muhidin Kapo kazao je nakon što je njegov branjenik osuđen na 14,5 godina zatvora kako nije zadovoljan presudom te da će se žaliti.

Amel Sejfović je osuđen po četiri tačke optužnice na 14 i po godina zatvora, Arif Hajradinović je dobio osam i po godina, dok je Alma Sejfović osuđena na tri godine zatvora. Po istoj presudi, krivnje su oslobođeni Nizama Beširević, Haris Hajradinović i Goran Šakota.

Sejfović je sutkinji uputio molbu da se odgodi suđenje za bijeg iz KPZ – a, jer prema njegovim riječima nije bio psihički spreman za suđenje. Sutkinja je uvažila molbu te novo ročište zakazala za 11. april.

Telefonski smo kontaktirali Muhidina Kapu, Sejfovićevog advokata. U video prilogu možete poslušati šta je rekao za Source portal.

 
10
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.