11.5.2018. 14:00
2
"Dodik je od Jelene dobio šta je i tražio, Karleuša je samo progovorila njegovim jezikom"
Pjevačica Jelena Karleuša žestoko je odgovorila predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, koji je u Banjoj Luci rekao da ima više hitova "od pjevaljke iz Beograda koja pokušava da na određen način kvalifikuje RS".

Jelena Karleuša je i od ranije poznata u Srbiji kao neko ko bez dlake na jeziku govori o političkoj situaciji u toj zemlji, ovaj put je putem društvenih mreža podržala grupu pravda za Davida Dragičevića i kritikovala vlast, policiju i sudstvo RS-a.

"Vidim da i pjevaljke iz Beograda kvalifikuju Republiku Srpsku na određen način, ali samo ću reći da sam pred više ljudi pjevao ja nego ona. Bolje bi joj bilo da napravi neki hit koji će narod pamtiti i da se posveti pjevanju", rekao je Dodik tokom obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom u Banjoj Luci.

Karleuša je, vidjevši medijske naslove žustro odgovorila.  

Prvo, nemoj da ti "pjevaljka" je*e mater dž***čku! Drugo, ajde ti u Banja Luci napravi miting, a ja paralelno koncert, pa da vidimo koga narod više podržava! Mrš!'', napisala je Karleuša na svom profilu na Facebooku. 

Postavlja se pitanje koliko se u BiH javne ličnosti zanimaju za politička dešavanja, koliko ih politika interesuje. O ovoj temi razgovarali smo sa dugogodišnjim novinarom Bakirom Hadžiomerovićem.

U video prilogu poslušajte šta je rekao za naš portal.


Novinar: Admir Oručević

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.