30.5.2018. 15:28
3
Sestra Edite Malkoč: Garantujemo mu da će odgovarati, dignut ćemo državu na noge. Ne znam šta nije jasno, kad se zna ko je i kako ubio moju sestru
Sanjin Sefić je jučer svjedočio u svoju korist na novom zakazanom ročištu, na kojem mu se sudi za uzrokovanje saobraćajne nesreće u kojoj su nastradale studentice Selma Agić i Edita Malkoč.

"Kajem se. Dvije godine ne spavam. Ja ću odgovarati za ovo krivično djelo. Žao mi je, volio bih da sam i ja poginuo u ovoj saobraćajnoj nesreći", kazao je Sefić.

U svom svjedoćenju je naveo da je vozio desnom trakom iz pravca Pofalića prema Marijinom Dvoru, te da je kroz raskrsnicu prošao kroz zeleno svjetlo kada je osjetio jak udar.

Telefonski smo kontaktirali Enesu Kekić-Malkoč, sestru nastradale Edite Malkoč, koja je se osvrnula na jučerašnje svjedočenje Sanjina Sefića.

Cijeli razgovor poslušajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.