7.6.2018. 11:20
16
Detalji sinoćnje filmske potjere u Sarajevu: Ukrao je tunjevinu Rio Mare, tačnije 3 pakovanja, koja koštaju 50 KM. Zamislite da nam se svaki dan desi ista pljačka, pa gdje bi mi bili. Treba ih za čačkalice ganjati
FOTO: avaz
Sinoć se odvijala prava drama na sarajevskim ulicama, odnosno na cesti koja vodi od Željezničke stanice do tunela na Ciglanama.

Vozači i pješaci koji su bili u blizini začuđeno i zabrinuto su posmatrali nekoliko policijskih vozila koji su jurila za crvenom Opel Astrom čiji je vozač bježao iz tunela ka Željezničkoj stanici u ulici Halida Kajtaza.

Vozači drugih automobila su se sklanjali, a policijski službenici brzo su zaustavili i opkolili vozilo Opel Astra.

Kako je za Source portal potvrdila glasnogovornica MUP-a KS Suvada Kuldija slobode je lišen muškarac inicijala Ž. S. rođen 1989. godine.

"Oko 20:30 minuta policijski službenici su lišli slobode u ulici Halida Kajtaza lišili su slobode muškarca incijala Ž.S. koji je i od ranije poznat po činjenju krivičnih dijela. On je prethodno opljačkao prodavnicu Konzum u Jošaničkoj ulici u Vogošći", izjavila je za naš portal Suvada Kuldija.

Na pitanje koja količina novca je tom prilikom odnešena iz Konzuma, Kuldija je naglasila da trenutno ne raspolaže tim informacijama i da policijski službenici nastavljaju na dokumentovanju ovog djela.

Informaciju o ukradenom novcu potražili smo u prodavnici Konzum u Jošaničkoj ulici, koja je sinoć bila na udaru ovog pljačkaša.

"Nisam sinoć bila prisutna dok se odvijala pljačka, ali cure koje su bile na licu mjesta su mi rekle da je kradljivac ukrao tunjevinu Rio Mare, tačnije 3 pakovanja. Nije koristio nikakvo oružje. On je praktično uzeo 50 KM. Zamislite da vam se svaki dan desi ista pljačka, pa gdje bi mi bili, jer sve to mi plaćamo iz svog džepa. Treba ih za čačkalice ganjati", rekla nam je uposlenica Konzuma.

Neshvatljivo je da se cijeli grad digao na noge zbog filmske potjere, kojoj je prethodila pljačka tunjevine.

"Pa Rio Mare je kraljica riba, nema tu ništa čudno"
, rekla je na kraju razgovora uposlenica Konzuma sa kojom smo razgovarali.

16
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.