16.7.2018. 13:23
2
"Ljubu ja nikad nisam ni teretio, ali on ovdje nije stigao bezveze. Od početka sam govorio da je primio pare i zato je ležo' dvije godine. Vidjet ću hoću li razgovarati sa njim"
Članovi porodice smrtno stradalog Dženana Memića, advokati i prijatelji porodice Memić, aplauzima su dočekani nakon izlaska iz Kantonalnog suda u Sarajevu gdje je danas izrečena presuda u slučaju smrti Dženana Memića.

Predsjedavajući Sudskog vijeća Kantonalnog suda u Sarajevu Igor Todorović danas je izrekao oslobađajuću presudu Ljubi i Bekriji Seferoviću kojima se sudilo za izazivanje saobraćajne nesreće i spriječavanje dokazivanja u slučaju smrti Dženana Memić.

Advokat porodice Memić, Ifet Feraget, kazao je da neko u ovom slučaju mora odgovarati.

"Pravosudna mafija je danas na koljenima. Dokazi su fabrikovani, tragovi su podmetani. Zbog toga neko mora odgovarati. Istragu će voditi neko, ja apelujem da to bude Tužilaštvo BiH, ovdje se radi o organizovanm kriminalu. Danas počinje djelovati pravna država. Treba odati ogromno, ogromno, ogromno priznanje Murizu Memiću. Rekao sam mu prvi dan da će se ovo desiti", kazao je Feraget.

Kontaktirali smo Dženanovog oca Muriza, koji nam je rekao kako je on doživio današnju presudu.

Razgovor možete poslušati u video prilogu


Novinar: Admir Oručević

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.