31.7.2018. 12:10
0
Pogledajte kako izgleda najljepši trening u Sarajevu!
Zamislite mjesto na kojem možete jednostavnim vježbama učvršćivati mišiće trbuha, leđa, zdjelice i druge "slabe tačke" nakon trudnoće i poroda, a vaša beba je cijelo vrijeme uz vas.

Upravo to Vam nudi 'Baby Bump škola za trudnice i porodilje'. Ovu školu je pokrenula sarajka Arijana Baždarević inače licencirani instruktor Pilatesa i diplomirani trener sporta.

Svojim znanjem, Arijana pomaže svim majkama da se što spremnije uhvate u koštac sa najvećim izazovom i njihovim životima, izazovom koji se zove majčinstvo.

"Treninzi u Baby Baby Bump školi za trudnice i porodilje su potpuno besplatni, a održavaju se svake sedmice utorkom i četvrtkom u 10:30h u Centru za edukaciju, sport i rekreaciju 'Safet Zajko'. Ovim putem pozivamo sve zaniteresovane mame da nam se pridruže", izjavila je Arijana Baždarević.

Škola djeluje ispred fitnes studija 'Transform' u saradnji sa udruženjem 'Prirodan Porod'.

Ekipa Source portala posjetila je jedan od treninga ove škole, a u video prilogu pogledajte šta smo to zabilježili našom kamerom.



Novinar: Admir Oručević
Snimatelj:Alen Alilović
Montažer: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.