3.10.2018. 12:10
20
"Sa mnom ne diriguje SDA stranka. Račune polažem samo dragom Bogu"
Omladinski aktivista Haris Zahiragić govorio je za Source portal.

Na predstojećim izborima Zahiragić se nalazi na listi kandidata za Skupštinu Kantona Sarajevo ispred stranke SDA.

U toku razgovora dotakli smo se njegovih cijeva ukoliko bude jedan od izglasanih kandidata, kao i nekih prošlih vremena dok je obnašao funkciju predsjednika Studentskog Parlamenta UNSA.

Govorili smo i o prof. dr. Ismetu Gavrankapetanoviću. Podsjetimo prof. Gavrankapetanović dobio je otkaz na Fakultetu nakon što je sa Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) početkom godine prešao da radi u Opću bolnicu kao ortoped. Zahiragić je na sjednici UO glasao protiv vraćanja Gavrankapetanovića u nastavni proces. Za naš portal otkriva razloge zbog čega se odlučio na takvu odluku.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

20
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.