11.12.2018. 13:56
4
Upoznajte 'Omerovcu' i ' Minku' koje su zaludile naciju: Halo Samede, kad ćeš kući, nargila nam se pokvarila...
Mladi bh. pisac Hazim Hadžić je neko ko uveseljava cijelu naciju.

Profil pod nazivom 'Omerovca' na Instagramu tokom ove godine stekao je veliku popularnost, a čovjek koji se 'krije' iza ovog profila je upravo Hazim Hadžić.

Danas 'Omerovca' ima preko 70 hiljada pratitelja. Simpatični video klipovi svakodnevno nasmijavaju veliki broj ljudi u BiH, ali i šire.




Hazim Hadžić rođen je prije 23 godine u Kalesiji. Danas studira u Beču, na Odsjeku za teatar, film i medijsku pismenost. U svojoj dosadašnjoj karijeri izdao je već 4 knjige.

Sa Hazimom smo razgovorali o tome kako je nastala 'Omerovca', nakon koje se pojavio lik 'Minke', koji je naprosto zaludio naciju.

Da li je očekivao ovoliku popularnost, i kako gleda na činjenicu da profil 'Omerovce' danas prate i mnoge poznate ličnosti iz regiona, samo su neka od pitanja na koja nam je Hadžić odgovorio.

Cijeli razgovor poslušajte u video prilogu.



Novinar: Admir Oručević

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.