18.12.2018. 18:02
4
Muškarac godine u BiH za Source: Smijem se negativnim komentarima po portalima, pa mogao sam i ja sjediti kući i tipkati, to je najlakše!
Sarajlija Mahir Mujić izabran je za muškarca godine u BiH u organiziaciji PR agencije i SNL magazina.

Mahir Mujić je maratonac koji je do sada učestvovao u mnoštvu humanitarnih akcija. Javnost ga je zapamtila kada je pretrčao 200 km od Sarajeva do Banjaluke kako bi prikupio novac za liječenje malene Dalal Omerović. Tada je kažu Mahir spojio nespojivo.

Osim toga ovom akcijom dao je podršku porodicama Dženana Memića i Davida Dragičevića.

2. avgusta ove godine pokrenuo akciju pomoći prikupljanja sredstava za liječenje oboljelog dječaka Afana Selimovića iz Visokog.

"Bio sam kod Afana i njegove samohrane majke u Visokom, teško mi je reći bilo šta osim da se molimo za zdravlje, jer to je nešto što je najsvetije", rekao je tada Mujić.

Naša ekipa razgovarala je sa Mahirom Mujićem, a u video prilogu poslušajte šta je rekao za  Source.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

 
4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.