24.2.2019. 21:35
0
"Nisam se prepao. Šta god da Davor izjavi, razumijem ga, i sve mu opraštam. Smatram da sam radio maksimalno korektno..."
Narodni poslanik PDP Draško Stanivuković izjavio je da njegov cilj nije njegova bezbjednost, već svih građana.

Nakon kratke pauze Draško Stanivuković, vratio se u Banjaluku, i nastavio sa svojim aktivnostima.

Iako su mnogi nakon njegove najave da namjerava napustiti zemlju zaključili da se uplašio za vlastitu sigurnost, Draško je za Source rekao kako ga niko neće spriječiti da ostvari svoj cilj, a to je bezbjednost svih ljudi u RS i BiH.

U toku razgovora dotakli smo se i Davora Dragičevića, koji je prije nekoliko dana za naš portal rekao kako od Stanivukovića očekuje da konačno počne raditi 'konkretne stvari'. Ovu izjavu možete pogledati OVDJE.

Cijeli razgovor  Draškom Stanivukovićem poslušajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.