20.5.2019. 15:23
0
Jala Brat i Buba Corelli u njega imaju veliko povjerenje: Mladi treba da biraju mjesta na kojima će se moći zaposliti, a ne da im metla bude jedini alat kojim će raditi!
O frizerskim trendovima razgovarali smo sa jednim od najpoznatijih frizera u gradu Sarajevu Harisom Šabotićem.

Veliko povjerenje u njegov rad imaju i poznate muzučke zvijezde Jala Brat i Buba Corelli, koji su njegove redovne mušterije.

Sa Harisom smo razgovarali o frizerskim trendovima koji će biti aktuelni narednog ljeta. Otkrio nam je da će i ove godine tokom ljetnog perioda, znatno porasti popularnost kraćih frizura. 

Govorili smo i o bradama, po mnogima neizostavnom modnom segmentu svakog muškarca. Kako i na koji način urediti bradu?

Odgovor na ova i mnoga druga pitanja možete saznati u priloženom video prilogu,.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj: Almir Biber
Montažer: Emir Preljević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.