24.7.2019. 11:10
2
"Da bi došli na neku značajnu poziciju, poželjna je podrška stranke, mada nije presudna. Tokom mog direktorskog mandata u Skenderiji, niko nije primljen na neodređeno"
Amer Kapo na direktorskoj poziciji u KJP Skenderija nalazi od 2016. godine. Priliku za razgovor sa njim iskoristili smo da saznamo trenutno stanje u kojem se nalazi ovo preduzeće, kao i šta je urađeno u protekle tri godine njegovog mandata.

Tokom razgovora dotakli smo se različitih tema, između ostalog bilo je govora o infrastrukturi Skenderije, privrednom gradu za koji prema njegovim riječima ne vlada veliko interesovanje građana Sarajeva. Razlog zbog čega je sve manje posjetilaca i prvrednom gradu je otvaranje velikog broja tržnih centara širom Sarajeva.

Ukoliko se nastavi sa takvom situacijom, Kapo kaže da nije isključeno da privredni grad u budućnosti promijeni svoju namjenu.


Cijeli razgovor pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj: Alen Alilović
Montažer: Emir Preljević

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.