12.11.2019. 13:29
6
"Načelnik Memić je tad skočio, počeo mi psovati i prijetiti. Rekao mi je da sam za fijakera! Ilidža je pred kolapsom, jer ovdje ništa nemamo"
Tarik Stambolić, vijećnik u Općinskom vijeću Ilidža iz stranke Narod i pravda govorio je za Source portal.

Govorili smo o problemima koji su prema njegovim riječima prisutni u Općini Ilidža. Zanimalo nas je da li ima novca za insfrasturkturne projekte, o kojima se mnogo priča, te kako se u proteklom periodu taj novac trošio.

Otvoreno nam je kazao kako se Hrasnica pretvara u Černobil, i da njeni stanovnici žive u sve lošijim uslovima.

Pitali smo ga da li je istina da nije podržao projekte koji se tiču rješavanja problema vodozaštitne zone na Ilidži, komunalne problematike, kao i gradnje centra za djecu sa posebnim potrebama.

Osvrnuli smo se i na njegove verbalne okršaje sa načelnikom općine Ilidža, Senaidom Memićem, koje je imao u zadnjih nekoliko godina otkako obnaša funkciju općinskog vijećnika. Otkrio nam je razloge zbog kojih je napustio SDA stranku.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj: Almir Biber
Montažer: Emir Preljević





6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.