14.11.2019. 18:32
10
"Negativne komentare mi vjerovatno pišu ljudi koje poznajem, ali se kriju iza lažnih profila"
Bh. borac Denis Stojnić trebao se 9. Novembru u zagrebačkoj Areni na KSW spektaklu boriti sa Antom Delijom, ali je meč otkazan samo dva dana prije borbe.

Glavni razlog zbog kojeg je borba otkazana je Stojnićeva povreda, koja nije mogla biti sanirana u kratkom periodu.

Kako nam je rakao odluka da se meč otkaže jako ga je pogodila, ali su mu zesmetali i komentari njegovog protivnika Ante Delije. Naime, Delija nije vjerovao Stojniću da je povrijeđen.

Osim o povredi koja ga je trenutno odvojila od kaveza, govorili smo i o negativnim komentarima koji su nekada upućeni Stojnićevu adresu. 

Veliki broj fanova u regiji ostao je razočaran zbog ovakvog raspleta situacije. Stojnić je još u razgovoru za Source portal Deliji poručio da ga čeka u martu 2020. godine, kada bi, ako se stvari poklope, mogao dogoditi i dugo očekivani meč između ovih boraca.


Cijeli razgovor sa Denisom Stojnićem pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Sniamtelj i montažer: Almir Biber


10
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.