4.3.2020. 10:10
4
DA LI JE BiH SPREMNA ZA NOVI VAL MIGRANATA: Bojim se da to ne bi bio val, nego migrantski cunami!
Hiljade migranata pokušava da pređe kopnenu tursko-grčku granicu, nekoliko dana nakon što su turske vlasti saopštile da su njihove granice sa Evropom otvorene, kako bi izvršile pritisak na Evropsku uniju da im pomogne u suočavanju sa situacijom u ratu u Siriji.

Novi načelnik Glavnog štaba Oružanih snaga Republike Hrvatske, viceadmiral Robert Hranj rekao je jučer, vezano za moguće slanje Hrvatske vojske na granicu zbog migrantske krize, kako je vojska spremna za pomoć policiji i može pružiti logističku podršku.

Da li je BiH spremna za novi val migranata pitali smo dekana Fakluteta za kriminalistiku i sigurnosne studije u Sarajevu, Nedžada Korajlića.



(Admir Oručević)

Migranti
4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.