1.4.2020. 16:34
1
"Ne mogu mi vala zabraniti da prošetam. Ovo maltretiranje još više boli, kad znaš da je korona tu samo da nam odvrati pažnju"
I dok se vijesti o koronavirusu kroz medije šire brzinom svjetlosti, građani BiH, makar veliki dio njih poštuju sve naredbe koje su naložene iz kriznih štabova.

Ljudi ne gube nadu, te na različite načine pokušavaju iskoristiti vrijeme u izolaciji. Jer, sve će ovo jednom biti jučer. Oduvijek je to tako.

O vremenu u izolaciji razgovarali smo sa pjevačem Aldinom Kurićem, poznatijim kao Al Dino.

Kako izolacija utjeće na njega otkrio je za naš portal. Pitali smo ga da li vjeruje da je koronavirus samo teorija zavjere, jer proteklih dana mnogo se govorilo o tome u brojnim medijima, a posebno na društevnim mrežama.

Cijeli razgovor poslušajte u priloženom videu.


(Admir Oručević)

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.