13.7.2020. 16:21
3
Pitali smo Sarajlije da li bi izašli na proteste: Bolje da izađemo na izbore, a ne na roštilj i u kafanu. Šta ćemo dobiti ako izađemo da blejimo jedni u druge!
Sve više se spominje mogućnost dodatnog odlaganja lokalnih izbora. S druge strane, opozicione stranke vjeruju kako bi to bila kap koja će preliti čašu i izazvati veliko nezadovoljstvo kod građana, koje oni više neće tolerisati.

Lideri opozicionih stranaka su danas poručili da su jednoglasni u namjeri da neće dopustiti da vladajući iskoriste stanje pandemije i navodnu brigu za zdravlje građana kako bi umrtvili i spriječili opoziciju da jasno artikulira nezadovoljstvo građana, uključujući i organiziranje mirnih protesta u gradovima širom Bosne i Hercegovine.

Pitali smo građane Sarajeva da li bi podržali proteste u glavnom gradu BiH, i da li moguća njihova orgaanizacija u obimu kakav je bio prikazan u Beogradu proteklih dana.

Anketu pogledajte u priloženom videu.


(Admir Oručević)

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.