1.12.2020. 17:06
0
Edin Puhalo progovorio o prvom porazu u karijeri: Tražio sam da poslije meča uradimo doping kontrolu, ali rekli su mi da ona košta 10.000 eura!
Prije nešto više od mjesec dana bh. bokser Edin Puhalo, imao je do sada najvažniji meč u karijeri, kada je u Beogradu ukrstio rukavice sa crnogorskim bokserom Dilanom Prašovićem.

Na njegovu žalost i na žalost njegovih brojnih fanova, Puhalo nije uspio pobjediti u tom meču. Crnogorac je bio uspješniji, i slavio je tehničkim nokautom u 9 rundi.

Bila je ovo prilika koju je Puki dugo čekao i za koju se pripremao kako nam je rekao devet mjeseci, ali bar za sad, meč za za svjetskog prvaka u kruzer kategoriji, još malo će pričekati.

Puhalo je po prvi put nakon poraza govorio o tom meču pred našom kamerom. Zanimalo nas je da li je uspio analizirati sve svoje greške i koji su po njemu glavni razlozi koji su ga nakon 19 pobjeda, doveli do prvog poraza u karijeri.

Cijeli razgovor poslušajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.