25.12.2020. 13:08
13
"Javno kažem, neću se vakcinisati, ovo je gripa kao i sve ostale. Svake sedmice mi dolazi inspekcija i piše kazne od tri do pet hiljada KM"
MMA borac i vlasnik poznatih ugostiteljskih objekata u Sarajevu, Denis Stojnić govorio je sa Source portal.

Sa Stojnićem smo razgovarali o pandemiji koronavirusa, ondnosno njenom utjecaju na poslovanje ugostiteljskih objekata u glavnom gradu BiH.

Kako nam je kazao, obim posla njegovih lokala smanjio se za 80 posto tokom protekle godine, te da njegovi ugostiteljski objekti bili često na udaru inspekcija.

Tokom razgovora, istakao je da se neće vakcinisati protiv koronavirusa. 

Bilo je govora i njegovoj političkoj karijeri i proteklim lokalnim izborima. Otkrio nam je u kojem će se smjeru u narednom periodu kretati njegova politička karijera.

Cijeli razgovor poslušajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

13
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.