19.1.2021. 14:45
3
Zašto ove osobe 'najmanje volite' u BiH: Ljudi pišu negativne komentare, a ne znaju da je moj prvi posao bio štemanje zidova. Neka pričaju šta hoće, to su samo četke koje me čiste!
Proteklih godina uradili smo veliki broj intervjua sa poznatim ličnostima.

Mnogi od njih nisu baš bili dobro privaćeni od strane naših čitalaca. 

Na osnovu komentara, očigledan je nedostatak empatije javnosti prema pojedinim javnim ličnostima. Osim političara, koji budimo iskreni, rijetko kada i zaslužuju pozitivne komentare, uglavnom se radi o ljudima koji pripadaju nazovimo ga tako 'bh. showbiz-u'. 

Nisu baš jasni razlozi zbog čega se ispod objava sa njihovim imenima skoro uvijek nalazi najviše negativnih komentara?! S druge strane i kao takvi, najčešće privlaće najveću pažnju. 

Možda zbog posla koji obavljaju, zbog načina na koji se oblače ili svojih navika koje su neprihvatljive širokim masama u BiH?

Odgovore na ta pitanja najbolje znaju sami čitaoci.

U video prilogu izdvojili smo neke od javnih ličnosti sa kojima smo razgovarali, a na čiju adresu svakodnevno stižu negativni komentari. Pitali smo ih kako se bore sa kritikama javnosti?


Novinar: Admir Oručević
Montažer: Emir Preljević

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.