24.2.2021. 11:30
6
"Plata zastupnika u Skupštini KS je 2.560 KM. Svaki zastupnik dobija još 1.600 KM na platu, ukoliko izađe iz stranke kojoj je dobio mandat"
Prije 37 godina održana je Olimpijada u Sarajevu. Veliku čast da na Olimpijskim igrama predstavlja svoju zemlju, imala je tada svestrana sportistkinja Bibija Kerla.

U razgovoru koji smo obavili sa Bibijom, prisjetili smo vremena kada je Sarajevo bilo centar svijeta. Opisala nam je kako se osjećala pred svoju prvu trku u brzom klizanju, koja po nju nije završila baš najbolje.

Danas, mnogo vremena kasnije, Kerla je politički angažovana, tačnije ima ulogu zastupnice u skupštini KS. 

Bila je ovo idealna prilika da osim o sportskimk, porazgovaramo i o aktuelnim političkim temama u našoj zemlji.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

 
6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.