24.3.2021. 13:09
0
Evo kako su odluku Vrhovnog suda FBiH dočekali Ljubo i Bekrija Seferović: Da, čuo sam se sa njima...
Rusmir Karkin, advokat Bekrije i Ljube Seferovića bio je veoma iznenađen odlukom Vrhovnog suda FBiH da se ukine oslobađaujuća presuda Kantonalnog suda u Sarajevu u slučaju Dženan Memić, a njegov komentar bio je šokantan:

Danas je u razgovoru za naš portal istakao kako još nije pričitao pisano otpravak:

"Razočaran sam i ne mogu više komentarisati, s obzirom da još nisam pročitao pismeni otpravak. Moram saznati koji su to razlozi za ovakvu presudu, koji su to dijelovi potvrđeni, a  koji su ukinuti, jer informacija iz medija govori da je samo djelomično ukinuta presuda", rekao je Karkin i dodao:

"Ukoliko presuda bude pravomoćna, ljudi će biti oslobođeni i idemo na naknadu štete, ukoliko se presuda definitno ukine, slijedi vođenje glavnog pretresa pred Vrhovnim sudom", govori Karkin.

Na pitanje da li se čuo sa svojim branjenicima Ljubom i Bekrijom Seferovićem, kratko je rekao:

"Da čuo sam se, njhove rekacije su ista kao moje. Razočarani su", kazao je za kraj razgovora advokat Karkin.


Novinar: Admir Oručević

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.