1.4.2021. 17:02
4
"Tražiš od mene da se odreknem skupštinske plate, kao da ta plata ne hrani još tri porodice. Ja nemam druge plate, ja sam nezaposlen čovjek bez ovoga"
Zastupnik u Skupštni KS Damir Nikšić, govorio je danas za naš portal.

Sa Nikšićem smo razgovarali o procesu vakcinacije, te o tome koje bi skupine trebale biti prioritet na samom početku vakcinisanja u BiH?!

Za nenabavku vakcina Nikšić optužuje državne nivoe vlasti.

"Za mnoge će biti prekasno i neko za to mora odgovorati", rekao je Nikšić.

Osvrnuli smo se i na njegovu raspravu za Harisom Zahiragićem o mjestu održavanja sjednica Skupštine KS.  Dok je Zahiragić izričito tvrdio da se sjednice umjesto online načina, moraju održavati u sali uz prisutvo svih zastupnika, bez obzira na rizik od zaraze, Nikšić je bio protiv takvog prijedloga:

"Nema pravo nit on, nit Fadil, nit SDA, nit Bakir, mene natjerati da nešto uradim, dok mi ne obezbjede vakcine", kazao je Nikšić za Source.

Cijeli razgovor pogledjate u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.