21.5.2021. 12:20
3
"Ne želim više ući ni u jednu stranku, osnovat ću vlastitu. Hadžikadić se kao 'Vegeta' miješao u sve. Proglašen sam kao rušitelj stranke i unutrašnji neprijatelj"
Intervju koji je predsjednik 'Platforme za progres' Mirsad Hadžikadić dao za naš portal, izazvao je reakcije delegata, ali i bivših članova ove stranke.

Intervju sa Mirsadom Hadžikadićem pogledajte OVDJE.

Suad Đozić isključen je iz Platforme početkom aprila, zbog toga što je, kako nam je rekao, iznosio svoje mišljenje, koje se nije podudaralo sa vizijom koju zastupa predsjednik Mirsad Hadžikadić.

S obzirom da je isključen iz stranke, pitali smo ga zbog čega i dalje aktivno prati sva dešavanja oko 'Platforme', te zašto nije izbrisao zajedničke slike sa Mirsadom Hadžikadićem sa svog Facebooka.

Istakao je da on nije ni prvi ni posljednji koji će zbog neslaganja sa Hadžikadićem doživjeti istu sudbinu.

Intervju sa Suadom Đozićem pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Novinar i montažer: Kenan Ćemo

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.