9.6.2021. 17:12
1
"Ovo je izgradnja nove generacije koja je spremna na klanje, poseban oblik morbidnosti. Dobio sam jučer 200 poruka u kojima mi se prijeti ubistvom i mučenjem"
Nihad Aličković iz pokreta “AntiDayton” komentarisao je za Soruce portal pravosnažnu presudu zločincu Ratku Mladiću, kojom mu je potvrđena doživotna kazna zatvora.

Sa Aličkovićem smo razgovarali i o 'incidentu' u kojem je i on imao svoje učešće.

Naime prije presude došlo je do incidenta kada se pojavio jedan čovjek sa porukama podrške ratnom zločincu Ratku Mladiću. Navodno, radi se o izvjesnom Dragan Todorović koji se i ranije pojavljivao prilikom presuda ratnim zločincima.

Dotakli smo se i rušenja crkve u avliji nane Fate Orlović i kometara Adrijane Tomić iz Bijeljine koji je nastao nakon toga i koji je privukao veliku pažnju javnosti.

Razgovor poslušajte u pirloženom videu.


(Admir Oručević)

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.