25.6.2021. 13:32
3
"Nije Irma Baralija maloljetna da se Kojović u njeno ime izvinjava. Pa kako Bakir brani Asima i Fadila koji su uključeni u kriminalne radnje"
Buran dan u Našoj stranci. Zbog šutnje iz ove stranke u javnosti su se pojavljivale različite informacije, koje su se svodile na to da su predsjednik NS-a Predrag Kojović i potpredsjednica Irma Baralija podnijeli ostavke na stranačke funkcije.

U međuvremenu se čak pojavila i informacija kako se Baralija, nakon Kojovićeve ostavke, predomislila i povukla svoju.

Pokušali smo kontaktirati glavne aktere ove priče, ali se oni na pozive nisu javljali.

Na kraju smo komentar zatražili od političke analitičarke Ivane Marić, koja je svojevremeno upravo od strane Naše stranke bila jedan od prijedloga za dogradonačelnicu grada Sarajeva.

Razgovor poslušajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević 

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.