18.7.2021. 13:50
4
Feraget odgovorio 'botovima': Mene ne može niko ismijavati. Ja imam diplomu koju sam stekao na validan način, ovaj posao radim pro bono!
Iako je Sud BiH izricanjem mjera zabrane uhapšenima i optuženima u predmetu "Dženan Memić" Alisi Mutap, njenom ocu Zijadu, policajcima Hasanu Dupovcu i Josipu Bariću te uposleniku hotela "Crystal" na Ilidži Muameru Ožegoviću procijenio da se tim mjerama kao blažim može uspješno voditi postupak, problem je kako je to odjednom, preko noći, nestala tačka D, koja se odnosi na uznemirenje javnosti, a koju je u više navrata detaljno obrazlagalo i Apelaciono vijeće.

Advokat porodice Memić, Ifet Feraget, govorio je danas za naš portal o odlukama Suda BiH.

Dotakli smo se komentara od kojih su neki upućeni i na njegovu adresu, za koje kaže da ih plasiraju botovi, koji objavljuju laži i spinove i ismijavaju herojsku borbu porodice Memić, te opstruiraju pokušaje da se ovaj slučaj okonča.

Razgovor sa Ifetom Feragetom poslušajte u priloženom videu.


(Admir Oručević)

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.