8.9.2021. 11:16
3
"Dragi Allah se ovdje pita. Samo sam gledao Sabinu Sarajliju, bila je toliko nervozna i samo je neke grimase pravila. Žao mi je što je izašla, jer sam htio da uprem prstom u nju i da joj kažem..."
Nakon svog obraćanja zastupnicima u Skupštini KS, Muriz Memić je za naš portal govorio o detaljima koji su obilježili jučerašnju sjednicu.

Podsjetimo, tokom obraćanja advokata porodice Memić, glavna kanotnalna tužiteljica KS Sabina Sarajlija napustila je skupštinsku salu.

"Istina zna da zaboli. Sabina Sarajlija je pokazala da je na strani ubica i pomagača", kazao je u izjavi za naš portal Muriz Memić.

Sa Memićem smo tokom razgovora govorili i o velikim protestima koji su zakazani za 11.09. ispred Narodnog pozorišta.

Cijeli razgovor poslušajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević


3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.