21.9.2021. 12:45
3
"Pratim predsjednika Erdogana, jer je on za mene halifa ovog svijeta! Nerviraju me ovi što nas po portalima optužuju da namještamo i kupujemo borbe"
Bh. kickboxer Haris Brko Biber prije mjesec dana imao je borbu u Holandiji, gdje je u jednom spektakularnom meču na kraju ipak poražen od Jaya Overmeera prekidom u trećoj rundi.

Popularni Brko nastupao je za čuveni Hemmers Gym (bivši Golden Glory), jedan od najjačih timova svijeta, a doktor je prekinuo meč protiv dvostrukog prvaka svijeta u WFL organizaciji.

Biber je za naš portal govorio o ovoj borbi, koja se prema njegovim riječima, mogla lako okrenuti u njegovu korist.

Sa Biberom smo se tokom razgovora dotakli različitih tema, od ulaganja u bh. sport, do sve većeg odlaska mladih ljudi iz naše zemlje.

Nebrojno puta Biber je na svom FB profilu iskazivao veliko poštovanje prema Turskoj i njenom predsjedniku Recepu Tayyipu Erdoganu, pa smo ga upitali zbog čega prema njemu gaji tolike simpatije?!

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.