2.11.2021. 13:50
1
Evo kakva kazna bi Dodiku najteže pala: Milorad Dodik samo u jednoj situaciji može ispasti junak. Gluposti koje govori su neizvodive, ali ne treba ga podcijeniti!
Da li je BiH moguća kao država s obzirom da nam na vodećim pozicijama u državnim institucijama godinama egzistiraju uglavnom nesposobnjakovići?

Da li smo zaista morali posuditi gas od Srbije, jesmo li mogli imati alternativna rješenja spremna ranije, pa se Aleksandar Vučić ne bi mogao okititi titulom glavnog regionalnog 'humanitarca'?!

Danas smo o ovoj temi razgovarali sa političarom i sociologom Mirom Lazovićem.

Tokom razgovora dotakli smo se političkih tenzija uzrokovanih, očigledno pogrešnim stavovima, prije svega Milorada Dodika, koji su potpomognuti izjavama i nedostatkom autoriteta ostalih političkih predstavnika.


Cijeli razgovor poslušajte u priloženom videu.


(Admir Oručević)

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.